marți, 5 august 2008

Dragi amici intru' rugby

Dumnezeu are bucurii pentru toata lumea!

Reusita lui George la bacalaureat, pe care (stiti) nu l-a putut sustine la timpul lui, are o semnificatie extraordinara, si nu numai pentru el si cei apropiati, pentru noi toti, intreaga lume a rugbyului nostru. Bucuria si mandria ce i-am simtit-o in glas la telefonul de felicitare m-a emotionat. M-a emotionat la fel ca atunci cand mi-a aratat inregistrarea pe internet, cum el conducea singur masina. M-a emotionat ca de fiecare data cand sunt in prezenta lui, sau a vreunui membru al familiei, pentru abnegatia de a lupta cu vitregia sortii, pentru demnitatea ce o exprima in fata unei imense, incalculabile dureri, pentru credinta si dragosetea ce o poarta, inca, rugbyului.

In perioada de cand sunt in apropiat contact cu D-stra, prin mesajele ce le transmit pe grupul de discutii stiri_rugby legate de preocupari la mai binele rugbyului nostru, m-am tot gandit la o actiune care sa determine participarea tuturor, semn de forta unei opinii, semn de constientizare a importantei fiecaruia in mediul nostru rugbystic. Ei bine, gasesc aceasta imensa reusita a lui George drept un moment propice ce merita atentia si recompensa noastra, a tuturor, pentru exemplul si curajul de viata ce ni-l transmite. Cu toata prietenia, cu toata caldura, fac apelul de a va opri, de a iesi o clipa din presiunea zilei ce-o traiti, sa ganditi si sa va preocupati putin de prietenul si bravul nostru George.

Alaturi de dedicatia lui Peter Twedie si Mihai Vioreanu, substantiali in ajutorul material de care el are atata nevoie, al Dr.Alin Popescu si alti apropiati, propun sa folosim acest prilej si sa ne facem prezenta apreciind maretia umana la unul de al nostru. Numarul mare de aderenti la actiunea ce o propun (chiar cu minimum disponibil) va fi o proba de maturizare a grupului, va fi un mare succes uman. Contez cu mare incredere pe noi toti, coechipierii lui.

Inca odata, bravo George! Te asigur in numele intregului grup ca suntem tare mandri de tine.

Vasile Constantin-Mao

Reamintesc contul in care putem face "premierea" noastra:

Cont bancar: Balta George:

RO81BACX00000032165 24000; RON; Banca Tiriac; Sucursala Mihai Bravu

Niciun comentariu: