sâmbătă, 13 septembrie 2008

S-au taiat buturile de la stadionul nostru national!!!

Pentru a lasa loc unor porti de fotbal, necesare Cupei Balcanice a Talentelor Gillette si pentru un joc demonstrativ al fostelor vedete Hagi, Petrescu, Popescu, Stoichkov, Stancovik etc. din zilele de 13 si 14 septembrie, mândrele noastre buturi au fost date de pamânt.

Saptamâna viitoare se asteapta alte demolari pentru a lasa loc unui concert.

Bineînteles, activitatea celor opt cluburi de copii si juniori ce îsi desfasurau activitatea aici nu putea decât sa încurce federatia la angajarea de asemenea evenimente. Copiii au fost scosi afara de aici, gruparile s-au desfiintat, capitala (si implicit federatia) se mai lauda doar cu cele trei echipe de juniori U19!

Dar nu trebuie sa neglijam chiriile ce se obtin de la aceste actiuni, sume importante pentru a acoperi ceva, ceva din cheltuielile „plimbaretilor” la Antipozi.

Si pentru ca nu s-a facut nici-o precizare la dimensiunea si rolul suprastructurii nationalei noastre în turneul de pregatire, nu stim daca voiajul pentru cei fara treaba pe acolo a fost recompensator la prolifica activitate ce au desfasurat (veghind la subtierea continua a rugbyului nostru), sau promisor pentru ce nu vor face în viitor (?!)

Sa auzim si de bine,

Vasile Constantin-Mao

Niciun comentariu: