luni, 26 ianuarie 2009

Care este concluzia?

Inainte de ultimele doua jocuri ale Stejarilor Bucuresti in Challenge Cup, antrenorul principal Ellis Meachen anunta ca transforma ocazia intr-un test pentru jucatori vizand veleitatile acestora pentru apropiatele jocuri ale nationalei din CEN.
Ei bine, asa cum anunta testul, normal ar fi sa aflam si rezultatul acestuia, din punctul dumnealui de vedere (pentru ca, de altfel, deceptia generala se accentueaza). Si nu numai atat, cum si analiza cauzelor ce au dus la acel rezultat, prezentarea unui program de perspectiva imediata si indepartata (CM) etc. Mai ales ca acest proces de prospectare este o faza decisiva a instruirii sportive, curios, mult neglijta in rugbyul nostru.
Consideram concluzia, seriozitatea acesteia, extrem de importanta in procesul de pregatire si formare a echpei nationale. Si asta nu numai pentru constientizarea jucatorilor (care poate tot mai traiesc euforia creata de conducatorii federali cu acel „bilant pozitiv” realizat anul trecut), dar si pentru o responsabilizare mai accentuata a echipei tehnice si a celorlalti factori.Vasile Constantin-Mao

2 comentarii:

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!